La fruita protagonitza aquesta primavera

Volem fer un petit recull d’alguns dels plats que han acompanyat el menú gastronòmic a la Boscana durant la temporada de primavera.

Hem donat la benvinguda amb el Còctel Bellini, un combinat clàssic, però que en el nostre cas, són préssecs madurats en l’arbre i no passen per la nevera.

També hem pogut gaudir del curri de nectarina. Un plat amb un dels ingredients principals de temporada, la nectarina. La nostra versió d’aquesta salsa, que deixa enrere el curri tradicional i canvia la proteïna animal per aquesta fruita de temporada.

De les nostres postres volem destacar la seqüència de taronja. En aquest cas utilitzem la taronja i aprofitem totes les parts d’aquesta fruita, minva zero! La pell, l’albedo, que és la part blanca de la taronja que normalment es desaprofita i per últim la polpa. Ens acomiadem d’aquesta seqüència per donar entrada a la nova temporada, però ben segur que amb com ens té enamorats, tornarà en nous menús amb nous conceptes que ja podem començar a imaginar, com aprofitar la fulla de l’arbre o representar la flor.